Nole ponovo sve nasmijao do suza: Šta se dešava?

Snimak je ubrzo postao viralan, pa je zabavio mnoge korisnike društvenih mreža

03.02.2024. 18:47
  • Podijeli:
Novak Đoković-659025bda3ba8.webp Foto: AP Photo/Trevor Collens/Tanjug

Novak Đoković gostovao je u emisiji “Today Show” na australijskom “Kanalu 9” i tom prilikom imitirao je svog prijatelja Nika Kirjosa toliko dobro da je sve nasmijao do suza.

Šta god da je brate, baš me briga, zašto sam ovdje, šta se dešava – rekao je Novak i voditelju Karlu Stefanoviću izmamio osmijeh na lice.

 

 

Snimak je ubrzo postao viralan, pa je zabavio mnoge korisnike društvenih mreža, a Novak je još jednom dokazao kako nije majstor samo u tenisu već i u imitacijama drugih.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()