Đoković iskren: Alkaraz moj krajnji izazov

"Opet se srećem sa najboljim igračem svijeta koji je u formi sada"

20.08.2023. 15:33
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-64e1b4d06cd07.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser svijeta svih vremena Novak Đoković ovijenio da je finalni okršaj Sinsinatija protiv Karlosa Alkaraza za njega trenutno najveći izazov.

Nole je pobjedom nad Aleksanderom Zverevim obezbijedio novo finale mastersa, a to znači i novi meč sa trenutno prvim igračem svijeta.

Dobio je Novak Sašu u dva seta, ali novinare nije zanimalo da čuju najprije o tom duelu. Željeli su da znaju šta Srbin misli o sljedećem rivalu.

"Vjerujem da mi je to krajnji izazov u ovom trenutku. Igrali smo na posljednja tri turnira. Rolan Garos na šljaci, Vimbldon trava i sada na betonu. Biće nam to prvi duel na betonu. To je dobar test pred US open. Drugačiji su uslovi, ovdje se igra na dva dobijena seta. Opet se srećem sa najboljim igračem svijeta koji je u formi sada. To je najveći izazov koji mogu da imam i jedva čekam. Sada je to najbolji način da se spremim za Njujork", iskren je bio Đoković.

Đoković u Sinsinatiju još nije izgubio set, a priznaje da je bio malo nervozniji u toku meča sa Zverevim kao i da je ipak bio ključ što je odigrao bolje u ključnim poenima.

"Bilo mi je važno da dobijem u dva seta, jer u trećem ko zna koliko dugo bismo igrali i koliko bih imao vremena za oporavak", pojasnio je teniski GOAT.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()