Nije još kraj: Nadal se vratio poslije povrede, uskoro je opet na turniru

Španski teniser trenutno trenira na svojoj akademiji, gdje se priprema za turnir u Dohi, koji se održava od 19. do 24. februara ove godine

31.01.2024. 19:43
  • Podijeli:
nadal tanjug ap-65982668578fb.webp Foto: AP Photo/Tertius Pickard

Rafael Nadal vrijedno se sprema za nastavak sezone, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa njegovih treninga.

Španski teniser trenutno trenira na svojoj akademiji, gdje se priprema za turnir u Dohi, koji se održava od 19. do 24. februara ove godine.

Nadal će za konkurenciju u Dohi imati Daniila Medvedeva, prošlogodišnjeg šampiona, ali i Andreja Rubleva, Andya Murraya, Alejandra Davidovicha Fokinu, Karena Khachanova

Što se tiče Rafinih uspjeha u Dohi, osvojio je titulu „samo“ 2014. godine.

„Nakon perioda kada ništa nismo postavljali ovdje, evo nas. Nazad na treninge… sa većim intenzitetom“, napisao je Nadal na Instagramu.

Nadal je propustio gotovo cijelu tenisku 2023. godinu, dok je na startu ove sezone ponovo doživio povredu mišića, ali se izgleda uspješno oporavio, iako je morao da propusti Australian Open.

Još prošle godine Rafa je istakao da bi 2024. mogla da mu bude posljednja igračka godina, ali očigledno da još uvijek ima motiv da se takmiči na velikim turnirima.

Turnir u Dohi je iz serije 250, a vidjećemo da li će posle njega Nadal odlučiti da igra masterse u Americi.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()