Nerealna scena na teniskom meču: “Možeš li, molim te, da prestaneš da jedeš?”

Naime, Rubljov je u prvom setu ometan prilikom servisa tako što je jedan od navijača glasno jeo

12.10.2023. 11:35
  • Podijeli:
Novak Đoković Andrej Rubljov 2_Kirsty Wigglesworth AP Tanjug-64ad9264e28a4.webp Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / Tanjug

Dobio je Andrej Rubljov u ponedjeljak Adrijana Manarina u dva seta i zakazao duel sa Amerikancem Tomijem Polom, a taj duel Rusa i Francuza u Šangaju ostaće upamćen po jednoj specifičnoj sceni.

Naime, Rubljov je u prvom setu ometan prilikom servisa tako što je jedan od navijača glasno jeo.

Da, nije greška u pisanju, zaista se to desilo.

Gledalac je toliko glasno uživao u hrani, da je i sudija u jednom momentu morao da ga opomene.

“Možeš li, molim te, da prestaneš da jedeš”, zamolio je sudija jednog navijača kojem, ova opomena, očigledno nije najbolje legla, jer je nastavio da žvaće hranu prije nego što je meč nastavljen.

Rubljov je prvi set dobio rezultatom 6:3, da bi u drugom bio nemilosrdan osvojivši ga sa 6:0 čime je zakazao borbu sa Polom danas od 14.00 časova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()