"Ne znam šta i kome": Cicipas smatra da Đoković želi osvetu

Govoreći o tome ko je uticao na većinu mladih da igraju tenis na najvišem nivou, Cicipas je bez dileme istakao da je to Švajcarac Rodžer Federer

19.09.2023. 09:22
  • Podijeli:
Djokovic Cicipas_Tanjug AP-63d664d7a74c0.webp Foto: Tanjug/AP

Grčki teniser Stefanos Cicipas smatra da je glavni razlog uspjeha Novaka Đokovića to što on uvijek pokušava da dokaže da neko nije u pravu.

"Ako idemo po brojevima, Novak Đoković je definitivno najbolji. Obara rekord za rekordom. I zadržava žeđ, a nema više šta da dokazuje, napominjem. To je njegov karakter. Nikad nije srećan. Kao da uvijek pokušava da nekome nešto dokaže. Ne znam šta i kome. Kao da želi osvetu. Njegovo oko sija.", istakao je Grk.

Govoreći o tome ko je uticao na većinu mladih da igraju tenis na najvišem nivou, Cicipas je bez dileme istakao da je to Švajcarac Rodžer Federer, prenosi Telegraf.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()