Navijači razočarani: Novak propušta turneju u Kini

Srpski teniser će tako pauzirati nakon Dejvis kupa u kome je obezbijedio Srbiji prolaz u završni turnir koji će se igrati u Malagi.

17.09.2023. 17:03
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-64e1b4d06cd07.webp Foto: Profimedia

Kako se i očekivalo, Novak Đoković će propustiti azijsku turneju i turnire u Kini, što je i sam potvrdio.

Srpski teniser će tako pauzirati nakon Dejvis kupa u kome je obezbijedio Srbiji prolaz u završni turnir koji će se igrati u Malagi.

"Tokom godina, neka od najbolje podrške koju dobijam bilo gde u svetu je Kina. Šangaj je uvek bio jedan od mojih omiljenih turnira u sezoni. Nedostajaće mi moj 'NoleFam' u Kini. Nadam se da ću se u budućnosti vratiti u Kinu i ponovo igrati pred svima vama", napisao je Đoković na društvenoj mreži Iks, prenosi Nova.rs.

Srpski teniser tako neće igrati na turnirima u Pekingu i Šangaju gdje je bio izuzetno uspješan prethodnih godina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()