Medvedov o meču sa Đokovićem: Pobijedio bih ga, da sam manje bio tvrdoglav

Danil je sada u četvrtfinalu turnira u Beču, gde je postavljen za prvog nosioca.

27.10.2023. 13:37
  • Podijeli:
danil medvedev, novak đoković - finale US opena 10 sept 2023 - Tanjug AP Photo Frank Franklin II-653ba03092bcc.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Nakon trijumfa protiv Danila Medvedeva u finalu US Opena, Novak Đoković je dostigao 24. Grand Slam titulu u svojoj karijeri.

Sada, dok igra na turniru u Beču, Ruski teniser se osvrnuo na meč sa Đokovićem i iznio zanimljivo viđenje situacije.

"Mislim da bi stvari bile drugačije u tom meču da nisam bio tvrdoglav. Posebno u drugom setu. Previše sam rizikovao da dođem do brejka, a nije bilo potrebe za tim. Morao sam da budem strpljiviji. Mislio sam da radim pravu stvar, a u stvari sam bio tvrdoglav. To me na kraju i koštalo", -rekao je Medvedev.

Danil je sada u četvrtfinalu turnira u Beču, gde je postavljen za prvog nosioca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()