Medvedev tješio Alkaraza: I Đoković ovako gubi

Situacija u grupi može biti jako komplikovana pošto je prije tog duela Aleksandar Zverev iznenadio Karlosa Alkarasa savladavši ga poslije preokreta 2-1

14.11.2023. 09:04
  • Podijeli:
Danil Medvedev-651c1172a887f.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Ruski derbi na završnom turniru teniske sezone u Torinu bez mnogo dilema pripao je Danilu Medvedevu. Andrej Rubljov nije pružio dostojan otpor i poražen je sa 2-0 (6:4, 6:2).

Situacija u grupi može biti jako komplikovana pošto je prije tog duela Aleksandar Zverev iznenadio Karlosa Alkarasa savladavši ga poslije preokreta 2-1, pa bi popularni Medo u slučaju potencijalnog poraza od Nijemca u drugoj rundi mogao da se nađe na putu Španca u direktnoj borbi za prolaz u polufinale.

Na konferenciji za medije Danila je poslije meča novinar upitao da li je iznenađen pobjedom Zvereva. Odgovor je bio vrlo interesantan, piše Telegraf.

– Da ste me pitali prije dva, tri mjeseca odgovor bi bio naravno. Sada… Tenis je vrlo varljiv sport i Karlos u ovom momentu igra malo sporije, nema istu dozu samopouzdanja koju je imao tokom cijele godine. Ovo može da se dogodi svakome, čak i Novaku, znate već, dok je bio mlađi. Pitanje je koliko brzo će oporaviti, da li će to biti na ovom turniru ili sljedeće godine – prokomentarisao je Medvedev, zatim se nadovezao i na način na koji se meč kretao.

– Kada je izgubio drugi set prikazali su brzinu dugih razmena. Saša je bio za 10 km/h više od Karlosa i to je bilo iznenađenje. Generalno dok sam gledao meč u početku sam osjetio da Karlos ne igra svoj najbolji tenis, ni Saša. Nisam iznenađen nimalo. Saša je igrao dobro i servirao. Biće interesantno igrati protiv njega 18. put – rekao je

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()