Medvedev: Nikad me ovako nisu dočekali na Vimbldonu

Iznenadio ga aplauz

06.07.2023. 07:37
  • Podijeli:
medvedev-644d103c36e9f.webp Foto: AP/Tanjug

Ruski teniser Danil Medvedev izjavio je danas poslije plasmana u drugo kolo Vimbldona, da ga do danas nikad na Vimbldonu nisu dočekali sa aplauzom.

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas savladao Britanca Artura Ferija sa 3:0 (7:5, 6:4, 6:3) za dva časa i dva minuta igre.

"Iz raznih razloga možda nisam bio tako dobro primljen kao što sam bio prihvaćen. Izašao sam u isto vrijeme kad i Artur, publika je aplaudirala. Nisam znao da li je to zbog mene ili njega ili oboje. I onda smo otišli do sudije, a ljudi su mi aplaudirali. Pomislio sam: ‘Dobro, kakvo iznenađenje", istakao je Rus,  prenosi Sportklub.

Dodaje da je ponašanje publike prema njemu očekivano.

"Tokom meča sve je bilo kao i obično, navijači su pokušavali da pomognu Arturu. Ali nisam osjetio nikakvu negativnu energiju. Nikad nisam bio tako dobro primljen na Vimbldonu. Mnogo bolje nego prije. To je super. Pokušaću da im odgovorim istom mjerom, ako mogu tako da kažem. Nadam se da mogu. Nemoj da gubiš živce, nemoj da budeš sebično dijete na terenu. Ponekad mi se to dogodi", zaključio je Medvedev.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()