Međedović, Đere i Stevanovićeva danas igraju mečeve prvog kola na Vimbldonu

Na teren će izaći i trenutno najbolji teniser svijeta Španac Karlos Alkaraz

04.07.2023. 09:56
  • Podijeli:
Natalija Stevanović-649e7e1700ece.webp Foto: Profimedia

Srpski teniseri Hamad Međedović, Laslo Đere i Natalija Stevanović igraće danas u prvom kolu Vimbldona.

Prvi na teren izlazi Međedović, koji će u 12 sati na terenu broj Devet igrati protiv Australijanca Kristofera O'Konela, koji je trenutno na 73. mjestu ATP liste. 

Laslo Đere će oko 15 časova sastati sa Amerikancem Maksimom Kresijem, koji je 58. igrač svijeta. Ovaj duel je planiran kao treći meč dana na terenu broj 17.

Natalija Stevanović će igrati oko 16 časova na terenu broj 12 protiv Čehinje Karoline Pliškove.

Na teren će izaći i najbolji teniser svijeta Španac Karlos Alkaraz, a njegov rival u prvom kolu od 14 sati će biti Francuz Žeremi Šardi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()