Maraton i preokret: Cicipas rastužio Britance

Grk nije specijalista za travu, nikad nije ostvario veliki rezultat u Londonu, ali je preokretom uspio da se plasira u treće kolo Vimbldona

07.07.2023. 19:31
  • Podijeli:
Stefanos Cicipas_Alberto Pezzali AP Tanju-64a84a65a0f16.webp Foto: Alberto Pezzali / AP / Tanjug

Stefanos Cicipas je konačno osjetio pravu magiju Vimbldona.

Grk nije specijalista za travu, nikad nije ostvario veliki rezultat u Londonu, ali je preokretom uspio da se plasira u treće kolo pobiedom nad Endijem Marijom u pet setova, 7:6 (3), 6:7 (2), 4:6, 7:6 (3), 6:4.

Meč je igran dva dana, a Cicipas je preokrenuo i pobijedio dvostrukog šampiona turnira poslije 280 minuta igre.

Tako je zabilježio drugu pobjedu nad Marejom u njihovom trećem meču i prvu na tra.

U  narednom kolu odmjeriće snage sa Laslom Đereom.

Inače, grčko-britanski boj počeo je još juče, a nastavijen ovog popodneva, kada se Cicipas mnogo bolje snašao.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()