Lajović se plasirao u četvrtfinale ATP turnira

Odlučujući set u potpunosti je pripao srpskom teniseru

18.04.2024. 20:49
  • Podijeli:
lajović  TSS SRĐAN STEVANOVIĆ via tanjug-65eabfdb8753f.webp Foto: TSS SRĐAN STEVANOVIĆ via Tanjug

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Barseloni nakon što je pobijedio Španca Alehandra Davidovića Fokina rezultatom 2:1.

Meč Lajovića i Fokina trajao je dva i po časa, nakon čega je srpski teniser slavio u setovima 7:6 /12:10/, 3:6, 6:1.

Ova dva tenisera u prvom setu napravila su po tri brejka, ali je Lajović uspio da napravi preokret i da prvi set dobije rezultatom 12:10.

Fokina je u drugom setu poveo sa 2:0, ali je Lajović izjednačio na 2:2. Španski teniser je potom napravio seriju od 4:1 i drugi set je dobio rezultatom 6:3.

Odlučujući set u potpunosti je pripao srpskom teniseru.

Lajović će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Australijanca Aleksa de Minora i francuskog tenisera Artura Flisa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()