Kyrgios se slikao sa Tsitsipasom, najavio šok u svijetu tenisa i zamjerio se cijeloj zemlji

Dok se oporavlja od povrede

25.01.2024. 22:01
  • Podijeli:
kyrgios instagram-65b2c4bbb069b.webp Foto: Instagram

Australski teniser Nick Kyrgios ovogodišnji Australian open posmatra iz komentatorske kabine i nada se skorom povratku na teren.

Kyrgios je povrijeđen i za godinu dana je odigrao samo jedan meč, lani u Stuttgartu, pa se u Melbourenu našao u ulozi komentatora.

Pored novih kolega novinara druži se i sa svojim stalnim kolegama teniserima, pa je podijelio fotografiju sa Stefanosom Tsitsipasom i Thanasijem Kokkinakisom.

Podijelio je i poruku zbog koje mediji sa engleskog govornog područja postavljaju pitanje da li je Kyrgios ovim nagovijestio novu “bombu“ u svijetu tenisa.

“Stvari bi uskoro mogle da počnu da izgledaju baš lijepo za tim Grčke“, napisao je Kyrgios uz fotku sa Tsitsipasom i Kokkinakisom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()