Još jedan teniser odustao od Roland Garrosa

Najbolji rezultat na Roland Garrosu 27-godišji Berrettini je ostvario prije dvije godine kada je igrao u četvrtfinalu

21.05.2023. 12:44
  • Podijeli:
matteo-berrettini-reuters.jpg

Talijanski teniser Matteo Berrettini odustao je od nastupa na Roland Garrosu, drugom Grand Slam turniru u godini, zbog povrede trbušnog mišića.

Berrettini, trenutno 20. teniser na svijetu, povrijedio se na početku zemljanog dijela sezone, na turniru u Monte Carlu, nakon čega pauzira.

Ranije je najavio kako se sprema da povratak bude na pariškoj zemlji, no takvo što je ipak odgodio te je ovom prilikom najavio da se tenisu namjerava vratiti tokom jula.

Najbolji rezultat na Roland Garrosu 27-godišji Berrettini je ostvario prije dvije godine kada je igrao u četvrtfinalu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()