Jedna od najprovokativnijih teniserki neočekivano završila svoju karijeru

Iako se Italijanka nije zvanično oglasila i potvrdila ovu vijest, na stranici ITIA-e stoji da je 7. maj 2024. datum njenog penzionisanja

09.05.2024. 09:37
  • Podijeli:
Camila Giorgia_foto_Instagram-663b7f4767a2e.webp Foto: Instagram/camila_giorgi_official

Italijanska teniserka Kamila Đorđa (Camila Giorgia) odlučila je prekinuti karijeru u 32. godini.

Iako se Italijanka nije zvanično oglasila i potvrdila ovu vijest, na stranici ITIA-e stoji da je 7. maj 2024. datum njenog penzionisanja.

Svoj posljednji meč Đorđa je odigrala 23. marta, kada je u drugom kolu turnira u Majamiju izgubila od prve teniserke svijeta Ige Svjontek (Swiatek) sa 2:0 (6:1 6:1).

Poosljednju titulu je osvojila u februaru prošle godine u Meksiku.

Tokom karijere je osvojila četiri titule, bila je 26. na svijetu, a pored tenisa uspješno se bavila karijerom modela. Kamila je godinama unazad jedna od najprovokativnijih teniserki na Turu.

"Moda je oduvijek bila moja velika strast. Mnogo volim sport, ali više volim modu. Opsesija koja se na mene prenosi od djetinjstva. Mama mi uvijek govori: 'Sve dok možeš da pokažeš svoje tijelo koristi prednost, jer poslije nećeš moći to da uradiš'", svojevremeno je rekla Kamila Đorđa. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()