Iznenađenje turnira: Branilac titule u Monte Karlu ispao u drugom kolu

Australijanac je u prvom setu osvojio brejk u trećem gemu, a kasnije je sigurnim servisima stigao do 6:4.

10.04.2024. 14:17
  • Podijeli:
Andrej Rubljov-65ad134290c1b.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake/Tanjug

Branilac titule na Mastersu u Monte Karlu, Rus Andrej Rubljov, eliminisan je već u drugom kolu pošto je od njega u dva seta bio bolji Australijanac Aleksej Popirin (6:4, 6:4).

Popirin, koji je trenutno 46. na ATP listi, napravio je iznenađenje i poslije sat vremena i 40 minuta savladao je Rubljova, piše Kurir.rs.

Australijanac je u prvom setu osvojio brejk u trećem gemu, a kasnije je sigurnim servisima stigao do 6:4.

Djelovalo je da će se Rubljov vratiti u meč pošto je u drugom setu prvi stigao do brejka (1:3), ali je Popirin pojačao ritam, dva puta oduzeo servis ruskom teniseru i ponovo slavio sa 6:4, a dobio je i ovacije Karlosa Sajnca koji je bio u publici.

U trećem kolu Popirin će igrati protiv boljeg iz duela De Minor - Grikspor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()