Federer otkrio šta ga boli i dan danas: Četiri riječi na Instagramu govore da žali što nikada nije napravio

Sada putuje sa čitavom porodicom, a supruga Mirka je gotovo uvijek uz njega

26.03.2024. 09:20
  • Podijeli:
Rodžer Federer-652b98ebafa0c.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Roger Federer je možda i najveseliji penzioner današnjice, a osvajač 20 grand slam titula i po mnogima stilski najdopadljiviji teniser svih vremena je odlučio da slobodno vrijeme provodi putovanjem po svijetu.

Neprestano putuje, razvija sopstveni brend, ali i Laver cup, turnir koji je upravo on ustanovio i na kom je 2022. godine i završio bogatu igračku karijeru.

Nedavno se pojavio na dodeli Oskara u Hollywoodu gdje se slikao sa Anom Ivanović, bio je u dalekoj Aziji, pa čak stalno pronalazio način kako da ostane u centru pažnje. Kada god bi to poželio jer je poznato da ima savršeni mir u Švicarskoj u porodičnoj kući.

Sada putuje sa čitavom porodicom, a supruga Mirka je gotovo uvijek uz njega.

Od kada je otišao u penziju ima dovoljno vremena da istraži i one dijelove gdje nikada nije otišao.

Ipak, ima vremena i da dođe na mjesta uspjeha (pamti se njegov neslavan dolazak na kapiju Wimbledona kada ga obezbjeđenje nije pustilo da uđe, a onda je prošle godine dobio neočekivano skroman tretman), ali i na mjesto gdje nikada nije podigao trofej.

Upravo zbog toga je iz Rima napisao baš ovu poruku.

„Konačno sam osvojio Rim“, napisao je Federer uz fotografiju sa čuvenog kompleksa i vjerovatno najlepšeg stadiona na svijetu.

Federer je osvojio 103, ali nijednu nije podigao u prijestolnici Italije. Novak Đoković je šest puta osvojio ovaj turnir, posljednji put 2022. godine kada je u finalu bio bolji od Stefanosa Tsitsipasa sa 6:0, 7:6(5).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()