Džumhur i Fatić u kvalifikacijama za Masters u Rimu

Tridesetjednogodišnji Sarajlija, koji je trenutno 131. igrač na ATP listi, na startu kvalifikacija sastaje se sa 25-godišnjim Francuzom Corentinom Moutetom

06.05.2024. 12:55
  • Podijeli:
dzumhur_Fatic_foto_FB-660d51f39be19.webp Foto: Facebook

Bosanskohercegovački teniseri Damir Džumhur i Nerman Fatić ove sedmice nastupit će u kvalifikacijama za ATP turnir Masters serije 1000 u Rimu. Nastup obojice bh. tenisera očekuje se danas, a prvi na teren izaći će Džumhur.

Tridesetjednogodišnji Sarajlija, koji je trenutno 131. igrač na ATP listi, na startu kvalifikacija sastaje se sa 25-godišnjim Francuzom Corentinom Moutetom, koji je na 83. poziciji svjetske rang liste. Početak ovog meča očekuje se oko 11.30 sati.

U poslijepodnevnim satima na teren će izaći i Mirza Bašić koji će imati težak zadatak s obzirom na to da se sastaje s prvim nosiocem kvalifikacija, Amerikancem Brandonom Nakashimom, 72. igračem svijeta. Početak meča očekuje se poslije 16 sati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()