Dosad neviđeni snimci Federera: Šta je uradio Đoković i kako je izgledao kraj

Emotivni snimci

20.02.2024. 13:20
  • Podijeli:
rafael nadal, novak đoković, rodžer federer, lejver kup, 22 sept 2022 - profimedia-6592a3cf87906.webp Foto: Profimedia

Roger Federer će dobiti još jedan omaž kakav zaslužuje jer se uskoro očekuje da bude objavljen dokumentarni film o njemu.

Osvajač 20 grand slam titula je dozvolio kamerama da ga prate posljednjih 12 dana karijere, a sve je kulminiralo posljednjim mečom na Laver Cupu 2022. godine.

Režiju potpisuje čuveni Asif Kapadia (dobio BAFTA nagradu za dokumentarce od Amy Winehouse, Ayrtonu Senni i Diegu Maradoni) u saradnji sa Joeom Sabiom. Očekuje se da dokumentarni film bude objavljen oko Wimbledona, a tajming ne može da bude sa većom simbolikom jer je tokom karijere upravo tamo ostvarivao najveće uspjehe, prenosi nova.rs.

Biće viđeni snimci koji nisu nikada prije objavljeni, a pokazaće emotivne trenutke kada je Federer zapravo shvatio da više neće igrati tenis.

U dokumentarnom filmu će se pojaviti i Novak Đoković koji će pričati o svom velikom rivalu, baš kao i Rafael Nadal i Andy Murray.

Biće ovo duboka analiza svega kroz šta je prolazio Federer u tom trenutku i kakav je odnos imao sa suprugom Mirkom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()