Đokoviću na ulici u Beogradu prišao čovjek i iznenadio ga priznanjem

Svako preferira određenog igrača

24.06.2023. 13:45
  • Podijeli:
Novak Đoković The GOAT_Christophe Ena AP Tanjug-6485f6b5cb913.webp Foto: Christophe Ena / AP / Tanjug

Iako je najbolji sportista svih vremena Srbije, ne navijaju svi za Novaka Đokovića u njegovoj domovini, a to potvrđuje i priča koju je prvi reket svijeta ispričao u "Wish and Go".

Naime, jednom prilikom Novaku je iznenada prišao čovjek i objasnio mu da navija za Rogera Federera.

"Bio sam u šetnji sa ženom i sa djecom i otišli smo na Savski kej. Naišli smo na igralište, vozili smo bajs, šetali smo se okolo… Našli smo neke ljuljačke i školice, na kojima su se igrala djeca. Onda su došli i roditelji, stvorila se veća gužva. Prišao mi je jedan čovjek i rekao mi: 'Ti znaš da sam ja jedini čovjek u Srbiji koji navija za Federera, a protiv tebe?' Odgovorio sam: 'Nisam znao, mislio sam da ih ima više, ali ako si jedini to je super. Kako mogu da ti pomognem da navijaš za mene?", rekao je Novak uz osmijeh i nastavio:

"Onda smo se tako našalili malo i on me pitao da li mu zamjeram. Rekao sam da je to apsolutno njegov izbor. Pitao me je kakav je Federer kao osoba i tako, šalili smo se. Kada je odlazio kazao je da mu je drago što smo popričali, ali da on navija za Federera jer ima onaj volej i da on tome ne može da odoli. Svako preferira svog nekog igrača", objasnio je Đoković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()