Đoković se počastio vilom s privatnom plažom u Crnoj Gori: Kameno zdanje vrijedi milione

Iako nije poznato koliko je Đoković platio za nekretninu, slična vila njegovog prijatelja Jugoslava Karića vrijedna je 1,3 miliona eura

31.07.2023. 17:31
  • Podijeli:
Novak_jelena_Dokovic_foto_Instagram-64c778e529f2a.webp Foto: Instagram/Jelena Đoković

Teniser Novak Đoković kupio je vilu s privatnom plažom u luksuznom naselju Ljuta u Boki Kotorskoj, saznaje Blic.

Srbijanski teniser kupio je nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da je izabere, a prema pisanju srbijanskog medija, vila je u odličnom stanju, ali Novak i Jelena žele je urediti po svojoj mjeri te imaju neke posebne zahtjeve, zbog čega sada traju radovi.
Đokovićeva vila slična je drugima u luksuznom naselju Ljuta, a nalazi se na obali mora i ima privatnu plažu.

"To je ogromno imanje s kućom koja ima izlaz na more. Svi ovdje imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje koju ima", potvrdio je izvor za Blic, dodajući kako par želi još više poboljšati izgled vile.

Iako nije poznato koliko je Đoković platio za nekretninu, slična vila njegovog prijatelja Jugoslava Karića vrijedna je 1,3 miliona eura.

Pošle godine u javnost su dospjele i fotografije njegove kuće u Vojvodini, a Đoković je želio nešto što niko u Srbiji nema.

"Novak je želio nešto što u Srbiji rijetko ko ima. Naime, pored bazena koji je izgrađen u dvorištu Novak je želio sve nadograditi, pa je tako insistirao da iznad bazena ima pećinu i vodopad. To je bila Jelenina i njegova zajednička želja. Sve je napravljeno od prirodnog kamena koji je donesen s posebnog mjesta. Odmah pored pećine nalazi se i vodopad, koji je nešto nesvakidašnje na našim prostorima. Šum vode kako pada posebno je opuštajući za Jelenu, koja vodi računa o svakom detalju. Kako bi se njihova djeca tokom ljetnih dana dodatno zabavila, Đoković je ugradio i tobogan niz koji će se spuštati najmlađi članovi porodice Đoković", ispričao je za Blic.rs dobro obaviješten izvor te je dodao:

"Komšije, koji žive malo dalje od Novaka, iznenadili su se kada su vidjeli takvo zdanje. Prvi put su u Srbiji primijetili da neko u svom dvorištu ima pećinu s vodopadom. Sve to je odmah naišlo na pozitivne reakcije te su se mnogi po komšiluku raspitivali koliko je sve koštalo jer imaju želju napraviti takvo nešto i u svom dvorištu."

Đoković je, podsjetimo, nedavno ljetovao u Dubrovniku i na Korčuli gdje je uhvaćen sa suprugom Jelenom i djecom, a već je otprije poznato da teniser voli provesti ljeto na moru, a posebno na hrvatskoj obali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()