Đoković: Moje poštovanje prema Nadalu i Federeru nadjačava negativna mišljenja

Svako ima pravo na svoje mišljenje i kako on tumači nekog drugog u tom kontekstu, kazao je Novak

11.10.2023. 10:40
  • Podijeli:
Novak Djokovic davis cup 3-6504a1029245f.webp Foto: Reuters

"Nemam namjeru ni u kom pogledu da razgovaram u negativnom kontekstu o Rafaelu Nadalu ili o Rodžeru Federeru, jer moje poštovanje nadjačava možda neka negativna mišljenja o njima", rekao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

On je u intervjuu za "Sportal" na ovaj način prokomentarisao Nadalovu izjavu da bi za Novaka bila velika frustracija da nije ostvario rekord po broju gren slem trofeja i da srpski teniser živi tu priču malo intenzivnije od drugih.

"To je njegovo mišljenje, sa kojim, naravno, nisam saglasan. Imam svoje mišljenje, ali neću ga dijeliti jer ne želim da produbljujem tu temu. Za tim nema potrebe uopšte", istakao je Đoković.

Vidio sam da je to otišlo poprilično viralno, da su ljudi pričali o tome, dodao je Novak.

"Svako ima pravo na svoje mišljenje i kako on tumači nekog drugog u tom kontekstu. To je sve što mogu da kažem. Rafa je veliki šampion, izuzetno ga cijenim i poštujem kao šampiona, kao mog najvećeg rivala, kao čovjeka i tenisera koji je u velikoj mjeri učestvovao u oblikovanju moje igre i mojih rezultata koje sam postigao", poručio je Đoković. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()