Đoković kroz suze: Sine, volim te, hvala što me podržavaš

"Drago mi je da je Stefan i dalje tu. Volim te, hvala što me podržavaš, zagrliću te i možemo da se volimo i dalje"

16.07.2023. 20:26
  • Podijeli:
Novak Đoković_Profimedia-64b43659d0fd0.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser planete ikada Novak Đoković stoički je podnio poraz od Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona.

Nole je propustio lijepu priliku da uzme 24. grend slem titulu i obori rekorde Rodžera Federera sa osam pehara u Londonu, odnosno Bjorna Borga sa pet uzastopnih trofeja.

Nole je čestitao Karlitosu, ali kada je vidio sina Stefana, rasplakao se:

"Drago mi je da je moj sin i dalje tu. Volim te, hvala što me podržavaš, zagrliću te i možemo da se volimo i dalje", rekao je Đoković sa zadrškom i uz suze. 

Prethodno je publici, koja je većinski bila na strani rivala, poželio dobar dan, te dodao:

"Mada nije bio baš dobar za mene, ali jeste za Karlosa. Moram da počnem sa čestitkama Alkarazu, kad je trebalo da odservira za pobjedu odigrao je nevjerovatne udarce, to je bilo sjajno, svaka čast. Mislio sam da ću imati probleme sa tobom na šljaci i betonu, ne na travi, ali se ove godine i to promijenilo. Nevjerovatan je način na koji si se prirpremio za tu podlogu. Čestitke tebi i tvom timu".

Razočaranje je bilo prisutno. Da je epilog dva, tri poena bio drugačiji, i Srbin je mogao do pehara:

"Ne volim da izgubim meč na ovakvom nivou, ali moram da budem veoma zahvalan jer sam mnogo titula i teških duela dobijao, na primer protiv Rodžera Federera u finalu 2019. godine, kad sam spasao dve meč lopte. Možda je trebalo neke druge susrete da izgubim, evo sad se to okrenulo. Teško je poslije ovakvog poraza, kad sam bio ovako blizu. Ali, ovo su momenti za koje radimo, da igramo na velikoj sceni. Ovo je samo još jedan veliki duel u istorijskim knjigama. Izgubio sam od boljeg igrača, čestitam mu, idemo dalje, još jače", naglasio je Nole.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()