Đoković hrvatskom novinaru: Neću ti dati ono što tražiš

Svjetski reket broj 1 ljubazno je dočekao predstavnike medija, ali nije želio da govori o Goranu Ivaniševiću

28.03.2024. 19:09
  • Podijeli:
novak-djokovic-reuters.jpg Foto: Reuters

Novinari Slobodne Dalmacije došli su u Beograd na trening Novaka Đokovića kako bi dobili odgovore o prekidu saradnje srpskog asa i Gorana Ivaniševića.

Svjetski reket broj 1 ljubazno je dočekao predstavnike medija, ali nije želio da govori o Goranu Ivaniševiću.

"Ne mogu sad ništa da komentarišem, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobrodošli ste da ostanete tu, ali Goran i ja smo završili saradnju. Videli ste objavu, tako da…", rekao je Đoković.

Srpski as je dodao:

"Goran je član familije, prijatelj zauvek i to će tako biti. Profesionalno smo se, jednostavno, razišli i napravili istorijski rezultat – najtrofejniji ikada igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno", zaključio je srpski teniser, prenosi Sport klub.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()