Đoković: Forma se diže, ali još nisam na vrhuncu

Teniser iz Srbije 17. put među osam najboljih na Roland Garrosu

06.06.2023. 11:19
  • Podijeli:
novak djokovic reuters-647a1c17cc8a2.webp Foto: Reuters

Novak Đoković je po 17. put među osam najboljih u Parizu, što predstavlja apsolutni rekord.

"Ponosan sam. Moje misli su usmjerene na sljedeći meč, Hačanova. Jedan od ciljeva je da ostanem mentalno na kursu. Lijepo sam se osjećao, dobro sam igrao. Okrećemo se sljedećem meču", rekao je Đoković.

Đoković je u trećem kolu doživio negodovanje navijača nakon što je zatražio intervenciju liječnika, a u osmini finala je opet imao toplo-hladni odnos s publikom.

"Većina je dobra, pruža podršku, ali da ima individualaca koji prave probleme. Nisam rekao da je publika u globalu pokazala nepoštovanje. Dala mi je podršku i protiv Varillasa, osjetio sam se lijepo, zahvalio sam im se prilikom intervjua na terenu, kazao je Đoković.

Ističe da je zadovoljan trenutnom formom.

"Možda sam odigrao najbolji tenis ne samo na ovom turniru već na cijeloj sezoni na šljaci. Stvari se polako slažu, taj idealni mozaik. Ovdje je cilj dostići vrhunac, igrački. Da li sam dostigao? Još ne, ali sam na dobrom putu. Današnji meč je bio idealan. Dobro je imati kraći meč u tri komforna seta. Okrećemo se četvrtfinalu. Nadam se da će forma ići uzlaznom putanjom. Izazovi će biti sve veći i veći. Spreman sam, dobro se osjećam. Raduje me što imam dan između. Imam dovoljno vremena da se spremim.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()