Osmanagić demantovao medije u Srbiji: Đoković ne gradi kuću u BiH

Koliko je Đoković oduševljen s onim što Visoko nudi, najbolje pokazuje informacija da, navodno, želi da izgrati kuću u tom gradu.

01.04.2024. 17:01
  • Podijeli:
Osmanagic_kugla_foto_YT-644937cb00fae.webp Foto: YouTube/BosnianPyramidsTV

Mediji u Srbiji objavili su u nedjelju, 31. marta, da je Novak Đoković ozbiljno počeo projekt izgradnja kuće u Visokom, a ista bi se trebala nalaziti u blizini parka "Ravne 2" koje srbijanski teniser posljednjih godina redovno posjećuje.

Novak Đoković već nekoliko godina dolazi u Visoko kako bi posjetio arheološki park, odnosno bosanske piramide. On je poručio da tu itekako voli dolaziti i da je za njega to raj na zemlji jer pruža posebnu energiju.

Prvi teniser svijeta voli da meditira svaki put kada posjeti piramide u Visokom, te je oduševljen energijom koja se nalazi na tom mjestu i nije čudo što svaki put kada nađe slobodno vrijeme dođe u Bosnu i Hercegovinu.

Koliko je Đoković oduševljen s onim što Visoko nudi, najbolje pokazuje informacija da, navodno, želi da izgrati kuću u tom gradu.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Semira Osmanagića, vlasnika Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca", kako bismo saznali informaciju više i dobili potvrdu ovih navoda.

Novak Đoković i dr. Semir OsmanagićFoto: Privatni album: Novak Đoković i dr. Semir Osmanagić
Osmanagić je bio kratak, ali i filigranski precizan, kao i svaki put kada je prijateljstvo sa Novakom Đokovićem u pitanju.

"Informacija da Nole gradi kuću u Visokom nije tačna. To je stara vijest sa nagađanjima 'izvora'. Piše se o gradnji kuće, tek toliko da se ima šta pisati u Novaku Đokoviću", bio je kratak Semir Osmanagić za portal Radiosarajevo.ba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()