Crnogorski novinar sramno izvrijeđao Đokovića

Naime, poznati novinar Nebojša Šofranac likovao je zbog poraza Đokovića, koga je i otvoreno isprozivao u nekim svojim objavama na društvenim mrežama

18.07.2023. 11:25
  • Podijeli:
novak djokovic reuters-64b4da578c43b.webp Foto: Reuters

Srbijanski teniser Novak Đoković doživio je poraz u finalu Vimbldona od Karlosa Alkarasa, a to kao da je jedva dočekala velika većina ljubitelja tenisa, ali i onih koje baš ne zanima ovaj sport.

Ako je za anglosaksonski svijet to već praksa, malo ko je mogao da očekuje da će sramni komentari stići iz susjedne Crne Gore.

Naime, poznati novinar Nebojša Šofranac likovao je zbog poraza Đokovića, koga je i otvoreno isprozivao u nekim svojim objavama na društvenim mrežama.

"Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bijes drvosječa koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svijet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu", napisao je Šofranac na Fajsbuk profilu.

Samo je jedna od objava bila ovog poznatog novinara, a ni druge nisu bile ništa bolje.

"Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open eri, on je 'loser of all times' (najveći gubitnik svih vremena)", takođe je napisao ovaj komentator.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()