Četiri bh. tenisera u polufinalu turnira “Pyramid Cup 2023”

Sutra će prvi na teren izaći Mirza Bašić i Andrej Nedić, susret počinje od 16:00 sati

20.07.2023. 14:40
  • Podijeli:
Pyramid Cup 2023_foto_FB-64b912a1d4bdc.webp Foto: Facebook

Nakon što su prva dva dana sedmice bila rezervisana za kvalifikacione mečeve, danas su u Arheološko – turističko – sportskom parku „Ravne 2“ u Visokom odigrani mečevi glavnog dijela turnira „Pyramid Cup 2023.“, nakon kojih smo dobili i polufinaliste.

I pored teških uslova za igru i visokih temperatura, u prva dva meča je viđeno mnoštvo sjajnih poteza, a plasman u polufinale su izborili Mirza Bašić pobjedom 2:0 protiv Makedonca Tomislava Jotovskog, te Andrej Nedić koji je sa 2:0 slavio protiv Vladana Tadića.

I u nastavku dana ponovo sjajna igra i dva sjajna meča, uz dvije pobjede favorita – Aldin Šetkić je sa 2:0 slavio protiv Radomira Tomića, dok je Nerman Fatić istim rezultatom bio bolji od Crnogorca Emila Dapčevića, pa smo na taj način dobili i polufinaliste, kao i sutrašnji program.

Sutra će prvi na teren izaći Mirza Bašić i Andrej Nedić, susret počinje od 16:00 sati, dok je drugi meč polufinala na rasporedu od 18:00 sati i bit će to pravi mali bh.derbi u kojem se sastaju Aldin Šetkić i Nerman Fatić.

Ulaz na oba polufinalna susreta je besplatan, kao i parking za sve one koji se odluče doći u park „Ravne 2“ u Visokom i uživati u teniskim poslasticama koje će servirati najbolji bh. teniseri.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()