Čekanju je kraj: Počinje teniski spektakl u Banjaluci

Posljednje pripreme su završene, kiša koja je padala tokom noći i jutra je stala, tereni su "ušminkani", sada je vrijeme za tenis

16.04.2023. 10:44
  • Podijeli:
Srpska open_Srpska open-643bb6525f2e0.webp Foto: Srpska open

Čekanju je kraj, odbrojavanje je završeno. Srpska open, spektakularni teniski turnir iz ATP 250 serije, počinje danas u Banjaluci.

Posljednje pripreme su završene, kiša koja je padala tokom noći i jutra je stala, tereni su "ušminkani", sada je vrijeme za tenis.

Ove nedjelju na terenu ćemo gledati 16 kvalifikanata koji će se boriti za četiri mjesta u glavnom žrijebu.

Čast da "otvore" Centralni teren pripala je domaćem adutu Nermanu Fatiću i švedskoj uzdanici Janiku Imeru.

Premijerna bitka zakazana je za 11 časova.

Nakon ovog duela, na istom mjestu gledaćemo boj između Lijama Brodija i Valentana Vašeroa.

Programa na Grendstendu takođe počinje u 11 sati. Prvi na teren će Artur Fil i Frančesko Maestreli, zatim slijedi okršaj između prošlogodišnjeg pobjednika banjalučkog čelendžera Fabijana Marožana i Abdulaha Šelbaja, a potom i između Radua Albota i Aldina Šetkića.

Na Terenu 1 dueli startuju u istom terminu. Na djelu ćemo prvo gledati Artura Kazoa i Lukasa Klajna, meč koji slijedi je onaj između Dimitra Kuzmanova i Luke Nardija, dok će zavjesu spustiti Dino Prizmić i Matija Beluči.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()