Brzi kraj: Kecmanović pao na prvom ispitu

Veoma je moguće da je uzrok ogromnog pada u Mišinoj igri umor

11.04.2023. 17:18
  • Podijeli:
MiomirKecmanović_Profimedia-643578f77c0e0.webp Foto: Profimedia

Drugi reket Srbije Miomir Kecmanović eliminisan je u prvom kolu mastersa u Monte Karlu. Bolji od Miše bio je Lorenco Muzeti.

Slavio je 21-godišnji Italijan po setovima 7:6 (1), 6:0 poslije 91 minuta tenisa u Monaku. Naredni rival teniseru iz Karare biće sunarodnik Luka Nardi.

Veoma je moguće da je uzrok ogromnog pada u Kecmanovićevoj igri umor.

Beograđanin je samo dva dana ranije imao dobar nastup na ATP 250 turniru u Eštorilu, gde je u finalu poražen od Kaspera Ruda.

Potom je sa Nikolom Čačićem nastupio u završnom boju dubl konkurencije u kojem je srpski par izgubio od Sandera Žilea i Jorana Vligena.

Zanimljivo, svu četvoricu ćemo sljedeće sedmice gledati na banjalučkom Srpska openu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()