Bill Gates gleda Đokovića i Tsitsipasa

Fotoreporteri na tribinama "uhvatili" drugog najbogatijeg čovjeka svijeta, ali i premijera Australije kako uživa uz sladoled

29.01.2023. 11:18
  • Podijeli:
Australian open 03 foto Reuters-63d642b69c2c2.webp Foto: Reuters

Muško finale Australian opena između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa privukao je veliki broj ljubitelja tenisa u Melbourne park.

Fotoreporteri su na tribinama "uhvatili" i neke poznate ličnosti poput Billa Gatesa, direktora Microsofta i drugog najbogatijeg čovjeka svijeta, zatim premijera Australije Anthonyja Albanesea kako uživa u sladoledu...

Rod Laver arena bila je pretijesna za sve ljubitelje tenisa, pa su mnogi navijači meč pratili ispred stadiona preko video bima, praveći odličnu atmosferu. Koga su reporteri sve snimili u Melbourne parku pogledajte u galeriji.

Đoković i Tsitsipas dva puta su međusobno igrali na Grand slam turnirima. Oba puta je to bilo na Roland Garrosu i oba meča je slavio Đoković. Jedan od tih mečeva je i čuveno finale koje je Novak preokrenuo sa 0:2 za pobjedu od 3:2.

Đoković danas igra za svoju 22. Grand slam titulu, čime bi se izjednačio sa rekorderom Rafaelom Nadalom. Tsitsipas dosada nije osvajao Grand slam titulu i igra za svoj prvi "veliki" pehar.

Pobjednik nosi sve, pa će tako osvajač Australian opena od ponedjeljka preuzeti i prvo mjesto na ATP listi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()