Badosa i Cicipasi: Ljubi sina, trenira sa ocem

U nadi da će možda ipak moći da se nađe u londonskom žrijebu, lijepa Španjolka trenira uz nadzor oca petog tenisera svijeta

28.06.2023. 13:41
  • Podijeli:
Paula Badosa Stefanos Cicipas Apostolos Cicipas_Profimedia-649aa4abf1388.webp Foto: Profimedia

Španska teniserka Paula Badosa nije ni sanjala da će u porodici Cicipas dobiti momka, ali i trenera. Bar privremenog.

Lijepa Španjolka se već mjesec dana zabavlja sa Stefanosom, a tokom ove sedmice trenira sa njegovim ocem Apostolosom.

Šampionka jedinog WTA turnira u istoriji u Beogradu još nije potpuno spremna za mečeve i nije sigurna da će moći da učestvuje na Vimbldonu.

A u nadi da će možda ipak moći da se nađe u londonskom žrijebu, trenira uz nadzor oca petog tenisera svijeta, piše Sport klub.

Fotografije njih dvoje kako joj Apostolos pokazuje kako da udari forhend, već su preplavile španske medije, a nije malo onih koji podsjećaju da se stariji Cicipas često ne slaže ni sa svojim sinom, pa kako će tek onda biti sa njegovom devojkom.

Naravno, to je više šala, jer Badosa ima svog trenera, ali pošto već nije na svom turniru, vjerovatno ga nije povela.

Uostalom, Apostolos je prezauzet brigom o svom sinu koji je u rezultatskoj krizi i sigurno nema vremena da vodi karijere dvoje vrhunskih tenisera.

Inače, Paula i Stefanos su se prvi put pojavili zajedno na Rolan Garosu. Badosa je, zaklonjena kačketom i velikim naočarima za sunce, gledala sa tribina Cicipasov meč, ali to ipak nije promaklo paparacima i tako je ova romansa objelodanjena.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()