Alkaraz o Đokoviću: Šta mu se desilo?

Novak Đoković je mnoge šokirao time što je odlučio da ne igra na mastersu u Madridu

26.04.2024. 14:23
  • Podijeli:
Karlos Alkaraz Indijan Vels AP PhotoMark J. Terrill_Tanjug-65eebe23511fe.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Karlos Alkaraz je u intervjuu za špansku “Marca-u” rekao šta je da ga je nešto iznenadilo u vezi Novaka Đokovića.

Novak Đoković je mnoge šokirao time što je odlučio da ne igra na mastersu u Madridu, a jedan od njih je i mladi teniser iz Mursije Karlos Alkaraz.

“Majami me uopšte nije iznenadio, ali izostanak iz Madrida jeste. Prijatelji su mi rekli za to i ja sam bio u stilu, ‘šta mu se to dogodilo?” – kaže Alkaraz.

Podsjećamo, srpski teniser je prije nekoliko dana primio nagradu za najboljeg sportistu svijeta i to po peti put, čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom koji ima jednako toliko nagrada.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()