Alkaraz ne krije zabrinutost: "Nadal je moj idol, volio bih da se vrati"

Sada više nije sigurno da li će biti spreman za Rolan Garos (20. maj - 9. jun).

05.04.2024. 14:25
  • Podijeli:
Karlos Alkaraz-65f69fa4681b9.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Karlos Alkaraz izrazio je žal zbog toga što je Rafael Nadal odustao od učešća na turniru u Monte-Karlu.

Nadal nije fizički spreman pa će preskočiti i ovaj veliki turnir, još jedan nakon Indijan Velsa, Australijan Opena.

Ovaj mu je poseban, otud i žal što ga neće biti, turnir u Monte Karlu Nadal je osvajao rekordnih 11 puta.

Novo odustajanje "Kralja šljake" još više je podgrijalo spekulacije o njegovom povratku na teren u skorije vrijeme, pa je sada novo pitanje koje se postavlja - da li će uopšte biti u stanju da igra na njegovoj omiljenoj podlozi makar jedan turnir ove sezone?

Sada više nije sigurno da li će biti spreman za Rolan Garos (20. maj - 9. jun).

"Zabrinut sam. Volio bih da se uskoro vrati na teren", rekao je o situaciji sa Nadalom njegov sunardonik Karlos Alkaras.

Ni Alkaraz ne zna, kaže, koliko će Nadal još dugo biti van terena.

"Ne znam ništa o Nadalu. Očito da se kao Španac i ljubitelj tenisa bojim da on neće igrati na turnirima koji su mu toliko posebni. Ako preskoči Monte Karlo, nadam se da će makar igrati u Španiji", nada se Alkaraz.

Najveća želja mladog Španca je ipak ona da sa Nadalom igra u dublu na Olimpijskim igrama.

"On je oduvijek moj idol. Ne postoji ljepši način za debi na olimpijskim igrama nego da igram sa njim u paru. Vidjećemo kako možemo obojica ići u Pariz, jer sve je moguće", poručio je Alkaraz.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()