Alkaras: Siner je trenutno najbolji na svijetu

Osvajač Australijan open je u međuvremenu stigao do trofeja i u Roterdamu, čime je došao do trećeg mjesta na ATP listi, što mu je najbolji rang u karijeri

20.02.2024. 22:35
  • Podijeli:
Janik Siner1-65b659c1150ae.webp Foto: AP Photo/Andy Wong/Tanjug

Španski teniser Karlos Alkaras smatra da je Janik Siner u ovom trenutku najbolji igrač na svijetu.

Osvajač Australijan open je u međuvremenu stigao do trofeja i u Roterdamu, čime je došao do trećeg mjesta na ATP listi, što mu je najbolji rang u karijeri.

"Mislim da je sjajno za tenis što ima dosta igrača koji mogu da osvoje grend slemove i velike turnire. Još bolje ako je to Janik. Zadovoljan sam kako igra, mislim da je zasluženo tu gdje jeste. Vrijedan je radnik, ne čudi me što pobjeđuje. Izbjeći ću poređenja sa njim, ali ću pokušati da to vidim na pozitivan način da moram da radim 100 odsto svaki dan ako želim da dostignem njegov nivo, jer mislim da je trenutno najbolji", kazao je Alkaras.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()