Veliko priznanje za bh. rukomet: Amar i Dino Konjičanin će suditi na Olimpijskim igrama

Svjetska rukometna federacija (IHF) je objavila nominacije sudijskih parova i delegata za turnir na Olimpijskim igrama u Parizu

25.04.2024. 16:04
  • Podijeli:
Amar i Dino Konjičanin_foto_Yt-662a246a5da5f.webp Foto: YouTube

Iako rukometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine nećemo gledati na predstojećim Olimpijskim igrama, u Parizu ćemo ipak imati ljude koji će predstavljati našu državu.

Naime, Svjetska rukometna federacija (IHF) je objavila nominacije sudijskih parova i delegata za turnir na Olimpijskim igrama u Parizu.

Amar i Dino Konjičanin će tako dijeliti pravdu na najvećem sportskom događaju ove godine, te su na taj način potvrdili da su odlično odradili posao na Evropskom prvenstvu koje je odigrano početkom ove godine.

Osim njih dvojice, našu državu će na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljati i delegatkinja Arijana Jašarević Vojić.

Rukometni turniri u obje konkurencije na Olimpijskim igrama u Parizu će biti održani od 25. jula do 11. augusta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()