Kakav peh: Đukić završio sezonu zbog najgore sportske povrede

Na detaljnimpregledima prvobitna progonoza, nažalost, dobila je potvrdu. Darka čeka osam do devet mjeseci pauze

23.09.2022. 10:46
  • Podijeli:
Darko Đukić_Reuters-1663922364105.webp Foto: Reuters

Desno krilo reprezentacije Srbije i makedonskog šampiona Vardara 1961 Darko Đukić završio je sezonu već na njenom startu.

Đukić je doživio veliki peh, najtežu sportsku povredu, pošto mu je stradao prednji ukršteni ligament koljena, piše Mozzart Sport.

Nišlija je na utakmici za vikend u makedonskoj ligi protiv Prilepa doživeo nezgodan pad, iznesen je s terena na rukama saigrača. Koljeno je "prošetalo".

U prvi mah se sumnjalo na najgoru povredu, nekoliko dana se čekalo da otok spadne. Na detaljnim ljekarskim pregledima prvobitna progonoza, nažalost, dobila je potvrdu.

Darka čeka bar osam do devet mjeseci pauze i za njega je ova kampanja završena a da praktično nije ni počela.

Selektor Orlova Toni Đerona biće bez Đukića na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ove jeseni, a neće moći da računa na iskusno krilo i na Svjetskom šampionatu u Poljskoj i Švedskoj sredinom januara.

Đukić je zajedno sa Bogdanom Radivojevićem činio odličan tandem na poziciji desnog krila. Sada će za drugo mjesto za velikom takmičenje da konkurišu Vukašin Vorkapić  i Mateja Dodić.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()