Reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci i finalu Evropskog prvenstva

Naš tim će u sutrašnjem finalu snage odmjeriti sa boljim iz duela Njemačka – Poljska

14.10.2023. 19:36
  • Podijeli:
sjedeca_odbojka_BiH_foto_PARAVOLLEY.EU-64981d4099ae5.webp Foto: PARAVOLLEY.EU

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci plasirala se u veliko finale Evropskog prvenstva nakon šte je u polufinalu rutinski savladala selekciju Ukrajine sa 3:0 u setovima.

Pružio je naš tim veoma sjajan nastup, a rezultat po setovima glasio je 25:14, 25:16, 25:19.

Imali su izabranici Ifeta Mahmutovića vodstvo od samog starta, a uvjerljivom partijom izborili su novo finale.

Najefikasniji u našem timu bio je Safet Alibašić sa 13 poena, Stevan Crnobvnja je upisao 10, dok je Duran meč završio sa 8 poena.

Evropsko prvenstvo igra se u italijsnskom gradu Caorle, a naš tim će imati priliku osvojiti 12. totulu na Evropskom prvenstvu.

Naš tim će u sutrašnjem finalu snage odmjeriti sa boljim iz duela Njemačka – Poljska.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()