Pred derbi: Policija uhapsila 50 navijača

Spriječen mogući sukob

17.12.2023. 14:50
  • Podijeli:
hapšenje navijača Hrvatska-657ef751199c4.webp Foto: X

Derbi susret između Dinama i Hajduka privlači veliku pažnju i važi za fudbalski praznik u Hrvatskoj. Ipak, pred sam početak ovog duela koji se od 17.15 časova igra na Maksimiru, u okviru 19. kola HNL-a, zagrebačka policija je uhapsila 50 navijača Hajduka na Savskom nasipu i tako spriječila sukob širih razmjera.

Kako prenosi "Slobodna Dalmacija", jake policijske snage su jutros opkolile 50-ak pripadnika Torcide blizini Bundeka kod Mosta mladosti.

Organi reda su se povodom ovog događaja kratko oglasili putem "X" naloga.

 

 

"Policija spriječila mogući sukob navijača.Na Savskom nasipu uočena veća grupa navijača koja je stavljena pod nadzor policije. Sigurno prepraćeni do stadiona Maksimir",- navodi se u saopštenju MUP-a.

Podsjećanja radi, prije ovog duela Hajduk zauzima prvo mjesto sa 40 bodova i dvije utakmice više od Dinama, dok su zagrebački "modri" na trećem mjestu sa 33 osvojena boda.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()