Tyson vratio formu, prijeti da će da prebije Youtubera

Iako "čelični Mike" ima 57 godina, sada je izbacio snimak na kome se vidi da je u top formi

16.03.2024. 20:20
  • Podijeli:
tyson_forma_foto_X-65f5b368d9dbc.webp Foto: X/@HappyPunch

Zakazan je bokserski spektakl u kome će Youtuber Jake Paul probati da se bori sa Mike Tysonom.

Iako "čelični Mike" ima 57 godina, sada je izbacio snimak na kome se vidi da je u top formi. Nekadašnji svjetski šampion burne prošlosti bi trebalo od meča zakazanog za 20. jul u Teksasu da zaradi milione, a ostaje da se vidi u kakvoj je bokserskoj formi.

Ipak njegov rival ima tek 27 godina, a Tyson će do meča napuniti 58 godina. Ipak, Tyson je u svoje vreme bio bokser sa najjačim udarcem na svetu, a uz to je bilo poznato da ima "čeličnu" bradu i da može da izdrži mnogo udaraca.

Pogledajte kako Tajson izgleda pred borbu:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()