Tyson: Svoje protivnike u ringu sam želio ubiti

Najmlađi prvak teške kategorije u historiji

15.12.2022. 10:50
  • Podijeli:
mike-tyson-profimedia 2-639aede78e2ea.webp Foto: Profimedia

Legendarni Mike Tyson u intervju za "Fox News" osvrnuo se na "nagon" koji je imao u ringu, te rekao da je svoje protivnike u ringu htio da ubije.

"Samo razmisli o tome ko sam ja. Ne želim tamo da se vraćam više. Ne želim da više imam to stanje svijesti. Ne iz fizičke perspektive", rekao je.

Na pitanje da li je razmišljao o svojim protivnicima prije borbe, legendarni bokserski šampion je odgovorio:

"Apsolutno. Što ih više povrijediš, dalje ćeš otići u životu. To je bio moj mentalitet. Što više njih povrijediš, to te ljudi više vole", poručio je Tyson.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()