Tyson pokušao “odgristi” uho Hasbulli kao Evanderu Holyfieldu

Hasbulla je “napao” Tysona svojim vještim bokserskim vještinama, ali se Mike odbranio i nije primio nikakve udarce

22.03.2023. 14:51
  • Podijeli:
tyson_hasbula_foto_TW-641afc18e1819.webp Foto: Twitter/Barstool Sports

Legendarni bokser Mike Tyson nedavno je u jednom od podcasta gostovao sa zvijezdom društvenih mreža, Hasbullom Magomedovim.

Rus koji je visok svega 87 cm nedavno je potpisao ugvoor sa UFC-om, iako nije jasno šta će zapravo raditi u MMA asocijaciji Dana Whitea.

Magomedov je i blizak prijatelj s Khabibom Nurmagomedovim i Islamom Makhacevim, a u stalnom susretu s Conorom McGregorom.

Sada se 20-godišnji Hasbulla pojavio i u svijetu sporta pojavivši se u popularnom podcastu “Hotboxin” gdje se obračunao sa legendarnim Mikeom Tysonom.

Hasbulla je “napao” Tysona svojim vještim bokserskim vještinama, ali se Mike odbranio i nije primio nikakve udarce.

Međutim, trenutak nepažnje omogućio je Tysonu da zgrabi Hasbullu nakon čega mu je pokušao “odgristi” uho.

Asocirao je Mike na odgriženo uho Evandera Holyfieldu u revanšu za naslov WBA prvaka u teškoj kategoriji 1997. godine.

Pretvarao se Tyson da grize Hasbullino uho, u studiju je nastao smijeh, a dvojac se veoma brzo pomirio.

Tyson profesionalnu borbu nije imao od juna 2005. godine kada je poražen od Kevina McBridgea, a 2020. godine odradio je egzibicionu borbu protiv kolege i još jedne bokserske legende Roya Jonesa Jr.

Od tada se distancirao od boksa i sada se čini da je zadovoljan snimanjem svog podcasta koji privlači neka od najvećih imena iz svijeta sporta i zabave.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()