Tyson otvorio dušu pred ulazak u ring s youtuberom: Trenutno sam prestravljen

Legenda iskreno

03.04.2024. 22:48
  • Podijeli:
tyson paul-65e9cdf63b5eb.webp Foto: X-com

Legendarni američki bokser Mike Tyson ponovo će ući u ring za nešto više od tri i po mjeseca kada će se boriti protiv youtubera Jake Paula u Arlingtonu.

Tyson ima 57 godina, a u ekskluzivnom razgovoru za Fox News je istakao kako se plaši ove borbe.

"Imam čudnu ličnost, mada ja sam i ne mislim da je čudna. Šta god da me plaši, ja to radim. Tako je to. Plašio sam se borbe protiv Roya. Bio sam pretežak. Bio sam i star, 54, 53 godine i rekao sam 'Hajde da to uradimo'. Sve što me plaši, suočavam se s tim. Takva mi je ličnost. I trenutno sam prestravljen", rekao je Tyson.

Čuveni bokser je potom dodatno objasnio kako se osjeća.

"Uvijek sam vjerovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju ka uspjehu. Da nemam ove osjećaje, ne bih ulazio u ovu borbu. Moram imati ove osjećaje da bih se borio. Bez njih, nikada ne bih ušao u ring", poručio je Tyson.

Inače, nedavno je otkriveno da će Tyson od ovog meča inkasirati oko 20 miliona dolara.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()