Šef Mercedesa šokiran Hamiltonovom odlukom da pređe u Ferrari

Ne zamjera mu

02.02.2024. 20:21
  • Podijeli:
hamilton-profimedia-1665067618383.webp Foto: Profimedia

Šef Mercedesa Toto Wolff je šokiran Hamiltonovom odlukom da napusti njemačku ekipu i pređe u Ferrari na kraju ove godine, no istakao je da mu ne zamjera na tome.

Hamilton (39) je u augustu prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor s Mercedesom, no iznenada je odlučio preći u Ferrari nakon što odradi samo jednu sezonu.

Kako je istakao Wolff, on je čuo glasine o Hamiltonovom odlasku u Ferrari, no želio je čuti zvaničnu verziju od Britanca.

"Došao je na kafu do mene u Oxford. Rekao mi je da je odlučio preći u Ferrari 2025. godine i to je bilo to.

"Navikao sam u Formuli 1 na iznenađenja, ali ovo me zaista iznenadilo. Nisam mu ni pokušao promijeniti mišljenje i ne zamjeram mu na odluci koju je donio", rekao je Wolff i dodao:

"Naš profesionalni put će se završiti, ali on će ostati moj prijatelj", rekao je šef Mercedesa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()