Muzaferija danas prvi put u karijeri nastupa na završnici Svjetskog kupa, evo gdje je gledati

Utrka superveleslaloma

22.03.2024. 08:38
  • Podijeli:
elvedina-muzaferija-reuters-1.jpg

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija će danas prvi put u karijeri nastupiti na završnici Svjetskog kupa.

Muzaferiju danas u 10 sati u austrijskom Saalbachu očekuje nastup u superveleslalomu, a Muzaferija će krenuti sa startnim brojem 19, najboljim u karijeri.

Današnja utrka počinje u 10 sati uz direktan televizijski prijenos na Eurosportu, a takmičit će se ukupno 21 skijašica.

Muzaferija se trenutno nalazi na 23. mjestu u ukupnom poretku superveleslaloma, danas će bodove osvojiti najboljih 15 skijašica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()