Moto GP: Peko projurio Špilbergom

Banjaja je veoma ubjedljivo slavio na Velikoj nagradi Austrije ispred Bindera i Becekija

20.08.2023. 14:56
  • Podijeli:
Frančesko Peko Banjaja_Profimedia-64e20d6472955.webp Foto: Profimedia

Aktuelni svjetski šampion u Moto GP kategoriji Frančesko Banjaja pokazao je zašto je i ove sezone najbolji motociklista planete.

Popularni Peko je veoma ubjedljivo slavio na Velikoj nagradi Austrije ispred Breda Bindera i Marka Becekija.

Od početka do kraja je Italijan vodio u Špilbergu i jedini koji ga je neko vrijeme pratio bio je Binder. Ipak od šestog, sedmog kruga aktuelni prvak je uvećavao razliku i tako trku pretvorio u jednosmjernu ulicu.

Jedina neizvjesnost koja se desila do kraja trke je borba za "kotu tri" jer su i Banjaja i Binder bili sigurni na svojim pozicijama.

Beceki i Luka Marini su stigli do Aleksa Markeza koji je dugo držao treću poziciju.

Beceki je uspio da obiđe Španca na šest krugova do kraja, a nedugo potom isto je učinio i Marini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()