Mirza Nikolajev izborio finale na Svjetskom kupu u Innsbrucku

Nikolajev je prošlog vikenda osvojio i prve bodove u ovogodišnjem svjetskom kupu, a novu priliku za osvajanje imat će već u nedjelju

12.01.2024. 12:05
  • Podijeli:
mirza-nikolajev-reuters2.jpg

Najbolji bosanskohercegovački sankaš Mirza Nikolajev nastupio je u Svjetskom kupu u austrijskom Innsbrucku, a zauzeo je veoma dobro 13. mjesto što mu je osiguralo i finalnu utrku.

Tim u Innsbrucku predvodio je trener Senad Omanović, a pored Nikolajeva za Bosnu i Hercegovinu nastupio je i Hamza Pleho koji je zauzeo 25. mjesto koje nije bilo dovoljno za finalnu utrku.

Nikolajev je prošlog vikenda osvojio i prve bodove u ovogodišnjem svjetskom kupu, a novu priliku za osvajanje imat će već u nedjelju.

Bh. takmičari nisu nastupili na prve dvije utrke Svjetskog kupa u Kanadi i Sjedinjenim Američkim državama, pa je ovo bila i premijera za ovu sezonu.

Sada našim momcima predstoji Svjetsko i Evropsko prvenstvo, kao i još tri utrke Svjetskog kupa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()