Mike Tyson otkrio zašto je zaspao usred intervjua: Bio je to potpuni haos

"Povrijedio sam se malo prije tog intervjua", objasnio je za britanske medije

20.10.2022. 12:31
  • Podijeli:
Mike_Tyson_foto_YT-1666261032513.webp Foto: YouTube

Poslije godina nagađanja bokserska ikona Mike Tyson konačno je otkrio šokantan razlog zašto je zaspao za vrijeme intervjua s britanskim televizijskim novinarom Piersom Morganom.

Čelični Mike bio je mahmuran od tableta protiv bolova, a nedavno je dao bombastično priznanje što se dogodilo.

"Povrijedio sam se malo prije tog intervjua", objasnio je za britanske medije.

Za neupućene, farmaceutski nokaut se dogodio dok je bivši svjetski bokserski prvak razgovarao s Morganovom suvoditeljicom Susanom Reid u tamošnjem jutarnjem programu.

Bokser je u to doba promovirao svoju borbu s bokserskom legendom Royem Jonesom Juniorom.

Reid je upitala Tysona hoće li se dvojica 50-godišnjaka boriti bez zaštitne opreme za glavu poslije čega je Tyson nakratko izgubio svijest prije odgovora. Također, govorio je nerazumljivo cijeli intervju, a gledatelji i njegovi obožavatelji su se jako zabrinuli za njega nagađajući kako je vjerojatno drogiran.

U svojem nedavnom pojavljivanju u Morganovoj emisiji objasnio je kako je bio smušen zbog tableta protiv bolova, koje je uzimao zbog povrede zadobivene na treningu par dana prije tog pojavljivanja.

"Tad sam trenirao pripremajući se za borbu, povrijedio sam se i dobio tablete od supruge. Kad sam ih uzeo, nisam bio u stanju sastaviti složenu rečenicu, bio je to potpuni haos", objasnio je Mike Tyson.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()