Mick Schumacher se provozao s Lailom Hasanović stazom u Miamiju uoči utrke Formule 1

Jurili velikom brzinom

05.05.2024. 19:15
  • Podijeli:
mick schumacher laila instagram-64da25cd39e03.webp Foto: Instagram

Njemački vozač Mick Schmacher provozao se stazom u Miamiju s danskom manekenkom Lailom Hasanović, koja je porijeklom iz Srebrenice, uoči večerašnje utrke Formule 1 za Veliku nagradu Miamija.

Mick je trenutno rezervni vozač Mercedesa, te je uoči kvalifikacija i utrke odlučio da iznenadi svoju djevojku i da skupa uživaju u naletu adrenalina dok su velikom brzinom jurili u automobilu stazom u Miamiju.

Njih dvoje su se upoznali na Grand prixu u Belgiji prošle sezon, a Hasanović je rođena u Danskoj i često posjećuje Srebrenicu.

Ona je 2019. godine ušla u finale Izbora za Miss Universe Danske. Na društvenim mrežama često objavljuje detalje sa snimanja modnih kampanja, putovanja itd., a trenutno ima gotovo 330.000 pratitelja na Instagramu.

Švedski magazin Expressen ranije je objavio kako je Laila imala priliku posjetiti Mickovog oca, legendarnog Michaela Shucmachera. Michaelova supruga Corinna štiti privatnost legende Formule 1 te nikome osim najuže porodice i odabranih prijatelja nije dozovljeno prići njegovom krevetu.

Inače, Vozač Red Bulla Max Verstappen startat će s pole positiona u večerašnjoj utrci Formule 1 za Veliku nagradu Miamija nakon što je sinoć osvojio sprint utrku.
Dvojac iz Ferrarija Charles Leclerc i Carlos Sainz je zauzeo drugo i treće mjesto.

Podsjetimo, utrka za Veliku nagradu Miamija vozi se u večeras od 22:00 sata.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()