Karte za povratnički meč Conora McGregora dostižu cijenu od 18.500 dolara

McGregorov povratak se nestrpljivo očekuje, a to će se dogoditi na eventu UFC 303 zakazanom za 29. juni. Irac se nije borio od jula 2021. godine

23.04.2024. 18:11
  • Podijeli:
conor-mcgregor-instagram.jpg

Irski MMA borac Conor McGregor vraća se u UFC-ov oktagon gdje će se u junu boriti protiv Michaela Chandlera, a cijene paketa ulaznica za ovaj događaj dostižu čak 18.500 dolara.

McGregorov povratak se nestrpljivo očekuje, a to će se dogoditi na eventu UFC 303 zakazanom za 29. juni. Irac se nije borio od jula 2021. godine, kada je u meču s Dustinom Poirierom slomio nogu.

Prodaja ulaznica za počinje u petak, a paketi koje UFC nudi kreću se od 12.000 dolara po osobi pa do 18.500 dolara. Ovi paketi uključuju i dodatke kao što je hospitality prije borbe, experience u oktagonu nakon borbe, rezervisano mjesto na vaganju dan prije borbe, prijem poslije vaganja i drugo.

McGregorov trener John Kavanagh tvrdi da je njegov borac u sjajnoj formi pred okršaj s Chandlerom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()